Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Rugbrødsdrys

Ret Brød, Desserter, Forretter, Kager, Morgenmad, Rugbrød, Slik, Snack
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 400 g Rugbrød; Tæt på sidste holdbarhedsdato, smuldret
  • 100 g Mandler; Ristede på en pande
  • 1/2 tsk Salt
  • 5 spsk Brun farin; Med top
  • 50 g Chokolade; Hakket - tilsæt mere, hvis du ønsker en mere gennemtrængende chokoladesmag!

Sådan gør du
 

  • Rist mandlerne på en pande og lad dem køle af.
  • Bræk rugbrødet i en foodprocessor, tilsæt farin, salt og mandler og blend til det har rette konsistens.
  • Hæld drysset på en bradepande med bagepapir, bag det ved 200 grader varmluft i 15-16 minutter - husk at vende engang i mellem.
  • Lad drysset afkøle helt og hæld det på en tætsluttende beholder. Spis rigeligt til yoghurt, Skyr eller lignende - eller blot som snack 😉
Keyword Dessertdrys, Ymerdrys