Madpandekager med Oksekøds- og Spidskålsfyld
En dansk version af forårsruller, som bare smager godt – også dagen efter 😉
Ingredienser
- 500 g Hakket Oksekød
- 1/2 tsk Spidskål
- 6 stk Gulerødder
- 1 ds Hakkede Tomater
- 1 stk Løg
- 3 fed Hvidløg
- 1 pt Taco Spicemix
- 1 tsk Karry
- 100 g Majs
- 100 g Cheddar eller Gouda Revet
Pandekager
- 160 g Hvedemel
- 100 g Ølandshvede eller andet groft mel
- 6 stk Æg
- 6 dl Mælk
- 1 tsk Salt
Sådan gør du
- Hak løg og hvidløg fint.
- Snit spidskål fint og riv gulerødderne.
- Steg først løg og hvidløg en smule og tilsæt derpå kål og gulerødder. Steg indtil grøntsagerne falder sammen.
- Tilsæt kød og steg det med farve. Tilsæt karry og steg en smule.
- Tilsæt Taco Spicemix og et par minutter efter de hakkede tomater og majs.
- Lad retten simre nogle minutter og tag den derpå af blusset.
Pandekager
- Bland alle ingredienser og pisk blandingen grundigt.
- Steg pandekagerne med en smule smør – brug ca. 3/4-1 dl pandekagedej pr. stk.
Komponering
- Tag et par spiseskefuld kødfyld pr. pandekage. Rul dem og læg dem skulder ved skulder i et ildfast fad eller en bradepande.
- Drys revet ost over og gratiner dem i ovnen ved 150 grader i 18 minutter – ca.