Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Ingredienser

Fremgangsmåde

Persillesovs

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Sauce - Sovs
Antal 4

Ingredienser
  

  • 2 -3 spsk Lurpak
  • 2 -3 spsk Hvedemel
  • 3 dl Mælk; Ca. alt efter konsistens
  • 1 -2 duske Persille
  • Sukker, Salt og Peber for smag
  • 1 Klump (20-30 g) Lurpak - for blankhed

Sådan gør du
 

  • Hak persillen fint og stil til side.
  • Smelt smørret i en gryde og tilsæt hvedemel. Rør det godt sammen.
  • Tilsæt mælk lidt efter lidt (og "lidt efter lidt" er meget vigtigt, da vi ellers opnår klumper i sovsen - og det er et "NO GO!").
  • Tilsæt mælk til konsistensen passer og smag til med salt, peber og sukker.
  • Tilsæt persille og kog sovsen igennem i ca. 15 minutter. Smag atter til.
  • Umiddelbart før servering tilsættes den sidste klump Lurpak, hvilket giver en silkeblød sovs og en herlig mavefornemmelse ;O)