Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Okonomiyaki

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Hovedret, Hovedretter
Køkken Japansk

Ingredienser
  

Kål/æggepandekage

  • 5 stk. æg
  • 2 dl. vand
  • 1 stk. grøntsagsbouillonterning
  • 150 g. hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 400 g. spidskål
  • 1 stk. porre
  • salt

Sauce

  • 1 spsk. østerssauce
  • 3 spsk. Worcestershire Sauce
  • 3 spsk. ketchup
  • 1 tsk. sukker

Garniture

  • 1 dl mayonnaise
  • 1/2 bundt forårsløg
  • 20 g. sesamfrø

Sådan gør du
 

Sauce

  • Rør alle ingredienser sammen og stil tilside.

Garniture

  • Snit Forårsløg fint og gør sesamfrø og mayonnaise klar. Stil tilside.

Pandekage

  • Snit kål og porre fint
  • Pisk æg, hvedemel, bouillon og bagepulver sammen og pisk indtil du har en ensartet masse. Vend kål og porre i.
  • Varm en pande op med olie. og fordel 1/4 af blandingen. Den skal være ca. 1 cm i tykkelse.
  • Steg pandekagen på begge sider, indtil den er gylden og læg den i ovnen for at holde den lun.
  • Kom lidt mere olie på panden og gentag.
  • Snit forårsløg fint.
  • Fordel okonomiyaki-sauce, mayonnaise, sesamfrø og forårsløg på pandekagen.
Keyword Fastfood