Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Lasagne med crepes

Forb. tid 1 time 30 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 2 timer 30 minutter
Ret Italiensk
Køkken Italien

Ingredienser
  

  • 15 -18 Crepes
  • 300 g Mozarella
  • 200 g Parmesan
  • 1 l Tomatsauce
  • 1 stk Løg; Finthakket
  • 1 kg Hakket Kalv og Flæsk
  • 2 nip Salt
  • 50 g Lurpak

Æggeblanding til at "væde" crepes og infusere lasagnen med

  • 2 stk Æg
  • 1 dl Mælk
  • 1 nip Salt

Sådan gør du
 

  • Hak løget fint og svits det i en gryde i ca. 1 minuts tid.
  • Tilsæt de hakkede og purerede tomater og lad det simre 30 minutter.
  • Imens steges kødet af i lidt olie eller smør, så det bliver brunt - smag til med salt.
  • Smør en dyb bradepande med smør og for siderne og bunden med crepes - således, at alt er dækket.

Komponering

  • Start med at lægge mozarella på bunden, hæld derpå tomatsauce i moderate mængder (ikke for meget), spred derefter kød og til slut parmesan.
  • Dyp en crepe i ægge/mælkemassen og lad den dryppe af. Læg den ovenpå første lag og gentag derefter fordelingen indtil du ikke har flere crepes.

Tilsæt nogle stykker Lurpak på hvert andet lag for at holde lasagnen fugtig

  • Når du har opbrugt dine crepes pånær een - eller fyldet, folder du crepesiderne ind over og lukker af med en dyppet crepe på toppen.
  • Hæld et par skefulde tomatsauce ovenpå og drys lidt mozarella på. Bag lasagnen ved 180 grader i en times tid.

Skriv en kommentar ...