Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Knækbrød med græskar- og solsikkekerner

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter

Ingredienser
  

  • 425 g Hvedemel
  • 2 dl Havregryn
  • 1 dl Solsikkekerner
  • 1 dl Sesamfrø
  • 2 dl Hørfrø
  • 2 dl Græskarkerner
  • 3 tsk Salt
  • 2 tsk Bagepulver
  • 4 dl Vand
  • 2 1/2 dl Rapsolie

Sådan gør du
 

  • Alle tørre ingredienser blandes. Tilsæt vand og olie og rør godt sammmen.
  • Del dejen i to og rul ud mellem 2 ark bagepapir i en tykkelse på 2-3 mm.
  • Fjern det ene ark, spray med vand og drys med frø.
  • Rids knækbrødene med en kniv, spartel eller en pizzaskærer. Bag brødene ved 200 gr i ca 20 minutter.
Keyword Pizza

Skriv en kommentar ...