Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Sød/Salt marinade (Koteletter o.lign.)

Forb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Ret Marinade

Ingredienser
  

  • 1 dl Soyasauce
  • 3 spsk Brun farin
  • 1 tsk Sennep; Yellow Mustard fra Heinz er perfekt
  • 1 tsk Worcestershiresauce
  • 2 fed Hvidløg
  • 1/2 tsk Peber; Groftmalet

Sådan gør du
 

  • Ganske enkelt - bland alle ingredienser godt.
  • Læg koteletterne i en vakuumpose og tilsæt alt marinaden og vakuumer.
  • Varm koteletterne i Sous Vide 1 time ved 65 grader og steg dem kortvarigt og glohedt på grillen.

Alt 1: Alternativt kan man blot lægge koteletterne i en zip-pose fra Ikea og marinere dem 1 time - steg dem herefter igennem på en varm pande.

    Tip 1: Jeg rullede to stykker køkkenrulle i vakuumposens bredde og placerede dem med 2 cm mellemrum ved lukningen af posen. Herefter lagde jeg posen over en kagerulle inden vakuumering, hvilket gør at marinade og kødsaft ikke trækker op til varmetråden i vakuummaskinen ;O)

    Skriv en kommentar ...