Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Asier a'la Lis Højberg

Ret Jul, Krydderier og tilsætning, Påske, Tilbehør
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 1500 g Asier
  • 1 l Eddike, Lager
  • 1 kg Sukker
  • 1 Lille håndfuld Salt
  • 6 stk Sylteløg, Eller Skalotteløg/Perleløg, antal efter smag
  • 2 stk Dildskærme
  • Peberrod, Nogle skiver
  • 1 pt Asiekrydderi
  • 1 pt Atamon

Sådan gør du
 

  • Asierne skrælles, flækkes, skrabes ud og skæres i skiver.
  • Kog eddike op med sukker og salt og afkøl kagen helt.
  • Læg asierne i lagen og tilsæt de resterende ingredienser. Lad dem ligge i ca. 14 dage før de hældes på glas.
  • Ønskes en stærkere asie, lader man dem blot ligge længere i den samlede lage.