Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hurtig sovs - som til kylling

Ret Sauce - Sovs

Ingredienser
  

  • 2 spsk Smør
  • 5 dl Vand; Kogende
  • 1 stk Knorrs Hønsebouillon; Den i de små bægre
  • 1/2 spsk Rosmarin
  • 1 tsk Salt
  • 1 spsk Sukker
  • 1 tsk Peber; Friskkværnet
  • 1/4 tsk Æblecidereddike; Eller anden form for eddike
  • Kulør; Så farven passer

Sådan gør du
 

  • Kog vandet og hæld det over bouillonterningen, så denne opløses. Tilsæt Rosmarin til bouillonen.
  • Smelt fedtstoffet i en tykbundet gryde, og lad det bruse af.
  • Tilsæt mel og rør godt.
  • Tilsæt bouillon lidt efter lidt - går det for stærkt og får man ikke rørt melet ud mellem hver tilsætning, opnår du en klumpet og mindre behagelig sovs. Tilsæt kulør.
  • Tilsæt eddike og smag til med sukker, salt og peber. Er sovsen for tyk, kan man spæde lidt mælk til.