Spring til indhold

Pide - Italiensk version uden kød

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 15 timer
Samlet tid 15 timer 20 minutter
Ret Fladbrød, Forretter, Italiensk, Pizza, Snack, Tyrkisk
Køkken Italien, Tyrkiet

Ingredienser
  

Dej

  • 600 g Hvedemel; Tipo 00
  • 4 dl Vand
  • 2 tsk Salt; Groft
  • 3 g Tørgær

Fyld

  • 2 ps Mozarella; Revet
  • 1 fed Hvidløg; Fint skåret i tern
  • 4 tsk Tomater; Skåret i små tern
  • 1 stk Rødløg; Skåret i tern
  • 1/2 dusk Basilikum; Brug kun bladene og gem 6 blade. Resten hakkes fint.
  • 2 tsk Salt; Groft
  • Oregano

Sådan gør du
 

Dej

  • Bland alle ingredienser til dejen og rør godt sammen.
  • Stil til hævning i køleskabet, tæt pakket ind indtil næste dag.
  • Del dejen i 6 boller og form disse til aflange pølser, der trykkes flade på midten.
  • Læg ost og hvidløg på og fold siderne ind, så de er let forhøjede. Læg 3 stk på et ark bagepapir og smid dem i ovnen, når denne har varmet bagestålet op i mimum en time ved 260 grader varmluft. Afbag brødene indtil de er gyldne - ca. 5-6 minutter.

Fyld

  • Skær løg, tomat og basilikum i fine tern, bland dem i en skål og smag til med salt.
  • Læg blandingen på, top af med et blad Basilikum, krydr med Oregano og spis rigeligt 😉
Keyword Brød, Forret, Pizza, Snack, Sommer, Surdej

Skriv en kommentar ...