Spring til indhold

Hash Brown Kartofler – Pommes Rösti – a’la Selde

Disse kartofler er kraftigt inspireret af Thomas Selde, tak Thomas – omend navnet er lidt usikkert. Whatever, blot de smager herligt.
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Ret Amerikansk, Tilbehør
Køkken Amerika, Amerikansk, Schweiz

Ingredienser
  

  • 8 stk Kartofler Revne
  • 1 stk Løg
  • 2 stk Æg
  • 8 spsk Klaret smør
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 tsk Rosmarin
  • 1 tsk Timian
  • 1/2 tsk Cayennepeber
  • 3 tsk Salt
  • 1 tsk Peber

Sådan gør du
 

  • Skræl kartoflerne og riv dem – det samme gøres med løget.
  • Smelt smørret og lad det skille i valle og fedtdel.
  • Skum 8 spsk af det klarede smør (ikke det lyse valle i bunden) over i en skål, så varmt som muligt.
  • Tilsæt hvidløg, rosmarin, timian og cayennepeber og lad krydderierne trække i smørret, så smagene trækkes godt ud.
  • Bland alle ingredienserne og læg 1 – 1 1/2 spsk kartoffelblanding ved siden af hinanden på en bageplade med papir.
  • Steg kartoflerne i ovnen i ca. 30 minutter – eller indtil de er lysebrune og færdige.
Keyword Kartofler

Skriv en kommentar ...