Hash Brown Kartofler – Pommes Rösti – a’la Selde
Disse kartofler er kraftigt inspireret af Thomas Selde, tak Thomas – omend navnet er lidt usikkert. Whatever, blot de smager herligt.
Ingredienser
- 8 stk Kartofler Revne
- 1 stk Løg
- 2 stk Æg
- 8 spsk Klaret smør
- 1 fed Hvidløg
- 1 tsk Rosmarin
- 1 tsk Timian
- 1/2 tsk Cayennepeber
- 3 tsk Salt
- 1 tsk Peber
Sådan gør du
- Skræl kartoflerne og riv dem – det samme gøres med løget.
- Smelt smørret og lad det skille i valle og fedtdel.
- Skum 8 spsk af det klarede smør (ikke det lyse valle i bunden) over i en skål, så varmt som muligt.
- Tilsæt hvidløg, rosmarin, timian og cayennepeber og lad krydderierne trække i smørret, så smagene trækkes godt ud.
- Bland alle ingredienserne og læg 1 – 1 1/2 spsk kartoffelblanding ved siden af hinanden på en bageplade med papir.
- Steg kartoflerne i ovnen i ca. 30 minutter – eller indtil de er lysebrune og færdige.