Spring til indhold

Kalveculotte

Forb. tid 2 timer 30 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Ret Hovedret, Hovedretter
Køkken Danmark, Dansk

Ingredienser
  

  • 1 stk Kalveculotte ca. 1 – 1,2 kg
  • 3 fed Hvidløg
  • 2 spsk Salt Groft
  • 1 stk Citron Skallen heraf

Sådan gør du
 

  • Stegen gnides godt med en blanding af salt, hvidløg og cirton og stilles til hvile et kvarter
  • Steg den godt af på en varm pande i lidt olie
  • Stil ovnen på 60 grader og steg kødet i 2 timer – check kernetemperaturen efter de 2 timer, som gerne skal ligge på 60 grader
  • Lad stegen hvile inden udskæring og server med bagte rodfrugter, stegte svampe og Rødvinssauce til – naturligvis! 😉
Keyword Steg

Skriv en kommentar ...