Spring til indhold

Vegetarburger

Hvis man ikke tænker på, at dette er en afløser for kødburgeren, men tager den for det, den er – en vegetarburger fyldt med ris, ja så kan den faktisk noget godt!
Den mætter og er drønsund 😉
Tilb. tid 2 timer
Køkken Amerika, Amerikansk, Danmark, Dansk

Ingredienser
  

  • 100 g Valnødder
  • 250 g Brune champignoner
  • 3 spsk Soyasovs
  • 3 fed Hvidløg
  • 1 stk Løg Hakket fint
  • 1 tsk Spidskommen
  • 1 tsk Salt
  • 2 tsk Paprika
  • 1 spsk Tomatpuré
  • 200 g Sorte Bønner
  • 3 spsk Rødbede Fintrevet
  • 230 g Brune Ris Kogte
  • 1 spsk Mayonnaise
  • 1 spsk Engelsk sovs
  • 1 dl Hvedemel
  • Barbecuesauce til pensling

Sådan gør du
 

  • Kog risene efter anvisning på posen.
  • Blend valnødderne fint og tilsæt Champignoner. Blend til disse er næsten som mos – ikke helt!
    Steg blandingen i 5-8 minutter, indtil væden er godt fordampet.
    Hæld blandingen i en skål og stil tilside.
  • Steg løg og hvidløg i lidt olie indtil de begynder at blive gennemsigtige.
    Tilsæt Paprika, Spidskommen samt Tomatpure og steg det med i 2-3 minutter. Lad det køle af.
  • Blend bønnerne og løgblandingen, men kun indtil det har en grov struktur og bland det med svampeblandingen.
  • Riv rødbederne fint og tilsæt disse sammen med Ris, Mayonnaise og Engelsk sovs og rør det hele godt.
  • Tilsæt Hvedemel og rør det sammen til en ensartet masse.
  • Form dejen til 6 burger"bøffer" og enten grill eller steg dem på en pande. Mens du steger, pensles de på begge sider med Barbecuesauce.
    Jeg stegte dem i ca. 5-6 minutter på hver side.
    Lav med fordel hjemmebagte burgerboller med kartoffel til og spis dem med resten af Barbecuesaucen …
Keyword Burger, Vegetar

Skriv en kommentar ...