Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Heksefingre

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Halloween

Ingredienser
  

  • 400 g Hvedemel
  • 200 g Lurpak; Rigtig smør
  • 200 g Sukker
  • 1 stk Æg
  • 2 spsk Vanillesukker
  • 1 knsp Salt

Pynt

  • Mandler; Halvverede
  • 1/2 tsk Kanel
  • 1/2 tsk Sukker
  • 1/2 tsk Kakao

Sådan gør du
 

  • Bland alle tørre ingredienser med røremaskinen.
  • Tilsæt smørret, småret i tern og rør indtil blandingen ligner savsmuld.
  • Tilsæt ægget og saml dejen (kun lige akkurat til det holder sammen).
  • Læg dejen i køleskabet - ca. 2 timer.
  • Tag halvdelen af dejen ud og del den i 14-16 klumper. Form dem som lange krogede fingre med de to led.
  • Dut lidt marmelade på en mandel og pres den fast i spidsen af "fingeren".
  • Bag fingrene ved 180 grader varmluft i ca. 9-11 minutter. Lad dem afkøle let og pensl med en blanding af kakao, kanel og sukker, så fingrene ser en smule beskidte ud. Spises eventuelt med en nade bestående af jordbærsyltetøj - der ligner blod - aka Marmelod! ;O)

Skriv en kommentar ...