
Orientalsk Risret – en ikke klassiker fra Knorrs
Mange vil synes, at Orientalsk Risret fra Knorrs er en klassiker – og den smager givetvist også fint, men mad på papkasse er ikke mig! – og jo, I vil formentligt kunne "fange" mig i papkassemadkunstens gerninger i andre henseender 😉 Dobbeltmoralsk, som jeg er! 😉
Ingredients
- 900 g Kylling Hakket
- 2 stk Løg Finthakkede
- 3 fed Hvidløg Pressede
- 2 stk Gulerødder Hakket/Revet
- 2 stk Hønsebouillon Knorrs bægre
- 3 tsk Spidskommen
- 2 spsk Karry
- 1 stk Chili Finthakket, kan udelades og erstattes med mere chilipulver
- 2 tsk Chilipulver
- 8 spsk Soyasauce
- 2 tsk Peber
- 2 tsk Salt Smag til!
- 500 ml Fløde Madlavningsfløde
- 4 dl Ris Basmati
- Vand Som afmåles ved at hælde ris i en skål og vaske disse grundigt. Hæld til slut vand på, så der er ca. 2 fingre vand over risene et voilá 😉
- 1/2 stk Spidskål Fintsnittet
Instructions
- Hak løgene fint og pres hvidløgene.
- Steg løgene ved middel/høj varme indtil de "sveder".
- Tilsæt kødet og brun det af – hæv eventuelt varmen.
- Tilsæt soya og rør godt rundt.
- Tilsæt ris, vand, bouillon og fløde og lad det koge op.
- Tilsæt gulerødder og lad dem kog med i op til 15-20 miutter.
- Tilsæt eventuelt mere vand, hvis det bliver for tørt.
- Smag til med salt, peber, soya sukker og eventuelt mere chili.