Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kødsauce

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 1 time 5 minutter
Ret Italiensk, Sauce - Sovs
Antal 7

Ingredienser
  

Kødsauce

  • 1500 g Hakket oksekød
  • 800 g Hakkede og purerede tomater
  • 3 -4 dl Vand
  • 3 stk Løg; Finthakkede
  • 3 fed Hvidløg
  • 1 bk Knorrs Hønsebouillon; Dem i små kopper
  • 2 1/2 -3 tsk Salt; Groft
  • 3 tsk Peber; Groft
  • 3 spsk Oregano
  • 1 knsp Æblecidereddike; eller anden form for eddike

Sådan gør du
 

Kødsauce

  • Hak løg og hvidløg i en minihakker (eller snit dem fint med kniv).
  • Steg løgene blanke og tilsæt kødet.
  • Brun kødet af og tilsæt de resterende ingredienser, men vent med vandet og tilsæt, så det har den rette konsistens (ikke for smattet, ikke for tørt!). Husk at smage til med salt og peber.
  • Lad saucen koge igennem i ca. 20 minutter, mens du laver bechamelsaucen.