Spring til indhold

Bagt kartoffel med Chili con Carne

Ret Hovedret, Hovedretter
Køkken Danmark, Dansk, Mexico, Mexikansk
Antal 5

Ingredienser
  

  • 1000 g Hakket Oksekød
  • 4 stk Løg
  • 6 fed Hvidløg
  • 1 stk Bouillonterning – Oksekød
  • 1 stk Bouillonterning – Hønse
  • 2 ds Tomatpure store
  • 6 dl Vand
  • 2 ds Kidneybønner
  • 4 tsk Paprika
  • 4 tsk Chilipulver

Sådan gør du
 

  • Hak løg og hvidløg fint og steg dem klare ved medium/høj varme
  • Tilsæt kødet og lad det brune af
  • Dernæst tomatpure og lad det brænde lidt af i bunden af gryden
  • Tilsæt derpå de resterende ingredienser og lad kødsaucen reducere, så den bliver lidt fast
  • Bagekartoflerne gøres klar og bages efter opskriften her
  • Skær et kryds i kartoflerne inden servering og bræk dem op. Drys lidt revet ost (halvt Mozarella og halvt Gouda) i hullet, tilsæt kød og slut af med endnu en gang ost og creme fraiche 😉
Keyword Kartofler

Skriv en kommentar ...