Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Flødesaltkarameller (kondenseret mælk)

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Slik
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 1 ds Kondenseret mælk
  • 50 g Lurpak
  • 130 g Sukker
  • 4 spsk Sirup
  • 3 tsk Vanillesukker
  • 1 tsk Flage/havsalt
  • Flage/havsalt som drys

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienser i en kasserolle og varm ved middel til høj varme (12/14).
  • Når temperaturen når 125 grader, tages massen af varmen (efter ca. 15 minutter) og hældes i en firkantet beholder foret med bagepapir.
  • Sæt karamellen i køleskabet i 15 minutter og skær den derefter ud i mundrette bidder.
  • Hældes i en lufttæt beholder med et par spsk Flormelis og rystes. Sæt beholderen på køl og spis når du har lyst. Jeg håber, karamellerne holder til de er blevet kolde ;O)

Skriv en kommentar ...