Hvideboller.dk

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur!

Panini - bløde og klar til paninigrillen

Ret Boller, Ciabatta, Italiensk, Snack
Køkken Italien

Ingredients
  

  • 500 g Hvedemel
  • 12 g Tørgær
  • 10 g Bageenzymer
  • 1 1/2 dl Vand; Lillefingervarmt
  • 1 1/2 dl Mælk
  • 2 spsk Olie
  • 1 tsk Salt

Instructions
 

  • Bland den lunkne vand med gær og lad det skumme op - ca. 10 minutter.
  • Bland mel, bageenzymer og salt og tilsæt vand, mælk og til slut olie.
  • Ælt dejen på maskine ca. 10 minutter og lad den stå overdækket en time i en oliesmurt skål.
  • Hæld dejen ud på bordet og del den i 8 lige store stykker. Form dem aflangt og rul dem flade.
  • Lad brødene efterhæve endnu en time overdækket.
  • Mens efterhævningen står på, opvarmes et bagestål (eller blot to bageplader) ved 220 grader almindelig ovn.
  • Brødene afbages i 12 minutter.