Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Ingredienser

Fremgangsmåde

Ungarsk Gullasch

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 1 time 30 minutter
Samlet tid 1 time 50 minutter
Ret Simremad
Køkken Ungarn

Ingredienser
  

  • 800 g Oksekød; Skært
  • 2 stk Løg; Finthakkede
  • 2 fed Hvidløg
  • 3 spsk Hvedemel
  • 1/2 l Fløde
  • 4 dl Fond; Kyllinge fra Knorr
  • 1 -2 ds Tomater, Hakkede
  • 3 tsk Paprika
  • 2 stk Gulerødder
  • 200 g Champignon
  • 1/2 tsk Spidskommen
  • 1 stk Peber; Rød
  • 1 tsk Salt
  • 1 spsk Paprika; Ekstra som tilsmagning
  • Evt. Cocktailpølser til børnene

Sådan gør du
 

  • Vend kødet i mel og paprika (eventuelt i en frysepose) og brun det af i stegegryden med smør og olie. Pas på, det ikke brænder på!
  • Tag kødet fra, tilsæt lidt mere fedtstof og sauter gulerødder, løg og hvidløg.
  • Tilsæt champignon og peberfrugt og lad det falde sammen.
  • Tilsæt kødet og spidskommen samt salt.
  • Tilsæt fond og tomat og lad det koge op, herefter fløde og lad retten simre 90 minutter under låg med omrøring en gang imellem.