Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Forloren Kylling med Bacon og Mozarella

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Brød, Hovedret, Hovedretter
Køkken Danmark, Dansk

Ingredienser
  

  • 900 g Hakket Kylling
  • 1 pk Bacon Skåret i grove stykker
  • 2 pk Bacon Skåret halvt over, så stykkerne er gode af flette med
  • 4 tsk Salt
  • 2 tsk Peber
  • 1 spsk Fiskesauce
  • 1 spsk Soyasauce
  • 4 spsk Paprika
  • 2 kugler Mozarella Skåret i skiver

Sådan gør du
 

  • Rør kødet med salt.
  • Tilsæt derefter resten af ingredienserne pånær Mozarella.
  • Spred farsen ud på et stykke bagepapir og del den i to.
  • Læg Mozarellaskiverne ud på kødet og rul det omkring. Brug eventuelt bagepapiret som rullehjælp.
  • Læg farsbrødene i en bradepande og beklæd dem med den resterende bacon ved at flette skiftevis.
  • Bag farsbrødene i en oven ved 180 grader varmluft i ca. 35 minutter. Hæld eventuelt lidt vand i bunden af bradepanden, så de ikke brænder fast.
  • Spis eventuelt med ris og karrysauce til 🙂