Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Churros

Forb. tid 40 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Desserter, Slik, Snack
Køkken Spanien

Ingredienser
  

  • 1 stk Æg
  • 60 g Lurpak
  • 2 1/2 dl Vand
  • 2 1/2 dl Mel
  • 1/2 tsk Kanel
  • 1/2 tsk Salt
  • 2 spsk Sukker
  • 1/4 tsk Muskatnød; Revet
  • 1 spsk Vanillesukker

Sukkercoating

Sådan gør du
 

  • Hæld vand, smør, kanel, sukker, muskatnød og salt i en kasserolle og bring den i kog.
  • Sænk varmen til medium-lav og tilsæt melet. Det er lettest at piske med en håndmixer påmonteret dejkrogene.
  • Hæld dejen i en skål og lad den køle en smule. Tilsæt æg og vanillesukker og pisk grundigt indtil dejen er ensartet og glat.
  • Opvarm friteusen til 190 grader.
  • Hæld dejen i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt ud i den ønskede længde, direkte i friteusen.
  • Så snart dine churros kommer op af badet lægges de på køkkenrulle et par minutter og vendes derpå i kanelsukker og spises eventuelt med karamelsauce til 🙂