Spring til indhold

Gulerodsboller

Ret Boller

Ingredienser
  

  • 1000 g Hvedemel med 20g bageenzym
  • 5 dl Vand
  • 2 stk Tørgær
  • 1 tsk Salt
  • 130 g Lurpak smør
  • 60 g Sukker
  • 2 stk Æg
  • 200 g Gulerødder
  • 100 g Solsikkekerner

Sådan gør du
 

  • Rør gær og vand (fingervarmt) sammen og lad det henstå ca. 10 minutter, så gæren danner skum.
  • Tilsæt mel (med bageenzym tilsat), salt, sukker og margarine - rør godt.
  • Tilsæt æg, revne gulerødder og solsikkekerner og rør godt.
  • Lad dejen hæve 30 minutter og tag to spiseskeer og læg dejklumper på en bradepande med bagepapir. Efterhæver endnu 20 minutter og bages ved 220 grader i 20 minutter.

Skriv en kommentar ...