Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Karbonader

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Hovedretter
Køkken Danmark
Antal 8

Ingredienser
  

  • 1000 g Hakket Svinekød
  • 1 dl Rasp
  • 1 dl Hvedemel
  • 1 stk Æg
  • 50 ml Mælk
  • Salt og peber til raspen
  • Olie og Lurpak til stegning

Sådan gør du
 

  • Del kødet i et passende antal klumper. Jeg deler som oftest i 2 store og 6 små klumper.
  • Form disse med lidt vand på fingrene til medium-flade "burgerbøffer".
  • Dobbeltpaner karbonaderne; 1. Vend dem i hvedemel 2. Dyp dem i æggeblanding (æg og mælk, pisket let sammen) 3. Vend dem i rasp
  • Steg karbonaderne i en blanding af Lurpak og olie ved 12/14 varme. Jeg plejer at lade dem få stegeskorpe på begge sider og vender derefter ofte. Du kan eventuelt stege dem færdige eller lade dem holde varmen ved 150 grader i ovnen - indtil guldsovsen er færdig! Nydes til kartofler med sovs.
Keyword Kartofler

Skriv en kommentar ...