Spring til indhold

Kylling til Tagine

Pulled Chicken i Karry

Ret Amerikansk, Hovedretter
Køkken Amerika, Danmark

Ingredienser
  

Pulled Chicken

  • 5 stk Kyllingebryst
  • 2 tsk Løgpulver
  • 1/2 tsk Salt
  • 1/2 tsk Peber

I karry

  • 1 stk Løg; Finthakket
  • 1 ds Kokosmælk
  • 1 dl Vand
  • 300 g Gulerødder; Skiveskårne
  • 2 stk Peberfrugter; Røde
  • 1 1/2 dl Frosne Ærter
  • 1 spsk Karry
  • 1 dl Kokosmel
  • Rosiner; Tilbehør
  • Peanuts; Tilbehør

Sådan gør du
 

Pulled Chicken - Sous Vide

  • Læg kyllingekødet i en pose til Sous Vide-karret og tilsæt de øvrige ingredienser.
  • Luk posen og giv kyllingen 2 timer ved 70 grader.
  • Hæld saften fra, men gem den og læg kødet i en røremaskine med K-spaden. Giv den 20 sekunder og voilá pulled chicken. Tilsæt eventuelt lidt væde, så kødet bliver godt og saftigt.

Karry

  • Rist kokosmel på en pande til det er lysebrunt.
  • Rist hakket løg, gulerødder og rød peber på en pande, tilsæt karry og lad det brune en smule af.
  • Tilsæt ærter og derpå kødet. Hæld en passende mængde sauce over og lad det simre et par minutter.
  • Serveres med ris til.

Skriv en kommentar ...