Spring til indhold

Krydrede kyllingelår

Ret Amerikansk, Grill, Skal afprøves
Køkken Amerika, Danmark

Ingredienser
  

  • 6 stk Kyllinge overlår
  • 2 tsk Paprika
  • 1 tsk Basilikum; Tørret
  • 1 tsk Oregano
  • 1/2 tsk Løgpulver
  • 1/2 tsk Hvidløgspulver
  • 1/2 tsk Salt
  • 1/4 tsk Peber

Sådan gør du
 

  • Varm ovnen op til 230 grader.
  • Læg kyllingeoverlårene i et ovnfast fad og smør dem med olie.
  • Bland krydderierne i en skål og drys overlårene med blandingen.
  • Sæt lårene i ovnen i ca. 40-45 minutter (kernetemperatur på (kernetemperatur på 74 grader) og tag dem ud. Børst lidt af væden fra fadet ovenpå og sæt dem tilbage under grill i 2 minutter, men hold godt øje. Spis med ris 🙂

Skriv en kommentar ...