Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Ingredienser

Fremgangsmåde

Okse tykkam Sous Vide

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 5 timer
Samlet tid 5 timer 20 minutter
Ret Sous Vide
Køkken Danmark

Ingredienser
  

Sous Vide

  • 1 stk Tykkam
  • 10 stk Enebær
  • 2 tsk Timian
  • 1 tsk Allehånde
  • 1/2 dl Olie

Trykkoger

  • 1 stk Porre
  • 2 stk Gulerødder
  • 2 stk Løg
  • 2 fed Hvidløg
  • 10 stk Peberkorn
  • 2 dl Rødvin
  • 4 dl Kalvefond
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

Sous Vide

  • Vakuumpak stegen med olie og krydderier.
  • Stegen Sous Vides i 5 timer ved 60 grader.
  • Tag stegen op og gem væden med krydderier.

Trykkoger

  • Brun stegen af i trykkogeren med lidt olie.
  • Hæld alle ingredienser med steg og krydderivæde i trykkogeren og luk den forsvarligt.
  • Kog stegen i 60 minutter ved middel varme - lavt blus på kogeren.
  • Tag stegen op og lad den hvile til udskæring.
  • Lav nu en sovs af fonden fra kogningen.