Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Chokoladekage uden chokolade, men god alligevel

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 45 minutter
Ret Kager
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 2 stk Æg
  • 2 dl Rørsukker
  • 4 tsk Vanillesukker
  • 1 dl Rapsolie
  • 5 dl Hvedemel
  • 2 dl Kakao
  • 1 tsk Bagepulver
  • 1 tsk Natron
  • 2 dl Brun Farin
  • 1 tsk Salt
  • 2 1/2 dl Mælk
  • 1 kop Kaffe

Sådan gør du
 

  • Pisk æg, sukker, olie og vanillesukker luftigt.
  • Sigt de tørre ingredienser i lidt efter lidt sammen med mælk og kaffe. Husk at vende det tørre med det våde med en dejskraber og husk endelig at vende lidt af gangen. Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.
  • Smør en bradepande med bagespray eller for den med bagepapir og hæld dejen deri. Min bradepande måler 20-30cm ca. og kagen når til kanten efter afbagning. Det kan godt være, bagetiden skal forlænges med 10 minutter - og endda 25 minutter, hvis opskriften fordobles, så den passer til en fuld bradepande! 😉
  • Bag kagen i ca. 25 minutter og afslut med glasur. Spis rigeligt!

Skriv en kommentar ...