Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Gullash

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 3 timer
Samlet tid 3 timer 20 minutter
Ret Simremad
Køkken Danmark, Ungarn

Ingredienser
  

  • 1200 g Oksekød; Oksespidsbryst eller lignende, afpudset og skåret i mundrette bidder
  • 4 stk Løg; Finthakkede
  • 5 fed Hvidløg
  • 7 1/2 dl Fløde; Madlavningsfløde
  • 3 stk Bouillonterninger
  • 1 ds Tomater, Hakkede eller Passata
  • 1 ds Tomatpure; Stor
  • 3 spsk Paprika
  • 1 spsk Cayennepeber
  • 6 stk Gulerødder
  • 400 g Champignon; Skåret i kvarte
  • 1 tsk Salt
  • 1 1/2 spsk Peber; Groft
  • 1 1/2 l Vand; Kogende
  • 2 spsk Sukker
  • Evt. Cocktailpølser til børnene
  • 2 tsk Kulør

Sådan gør du
 

  • Varm en gryde op med smør og olie og steg kødet godt af sammen med bouillonterninger.
  • Tilsæt finthakkede løg, hvidløg og champignong og steg det af nogle minutter og derpå salt, peber og cayennepeber.
  • Tilsæt hakkede tomater/passata og tomatpure.
  • Tilsæt gulerødder og steg et par minutter.
  • Tilsæt 1 1/2 liter kogende vand, kulør og lad retten simre 1 1/2 time.
  • Tilsæt fløde og lad den simre yderligere 1 1/2 time og smag til med sukker, salt og peber.
  • Serveres med ris til.

Skriv en kommentar ...