Spring til indhold

Shawarma af hakket oksekød

En virkelig god Shawarma – og så endda af hakket oksekød
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Hovedret, Hovedretter, Tyrkisk
Køkken Danmark, Dansk, Egypten, Mellemøsten, Tyrkiet

Ingredienser
  

  • 800 g Hakket Oksekød
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Peber Groft
  • 1 tsk Salt Groft
  • 4 spsk Yoghurt Naturel
  • 1/2 spsk Citronsaft
  • 1/2 tsk Paprika
  • 2 spsk Brun Farin
  • 2 spsk Mayonnaise
  • 2 spsk Soyasauce
  • 2 spsk Østerssauce

Sådan gør du
 

  • Bland kød, presset hvidløg, hvidløgspulver, peber, salt, yoghurt, citronsaft, Paprika, Brun Farin og Mayonnaise grundigt.
  • Stil køde på køl en times tid.
  • Steg kødet og lad det få farve.
  • Tilsæt Soyasauce og Østerssauce og lad det reducere, så der ikke er mere væde tilbage.
  • Server med fladbrød eller i pita – OG godt med nade! 😉
Keyword Fastfood, Snack

Skriv en kommentar ...