Spring til indhold

Verdens bedste - og mest simple æggekage

Ret Hovedretter
Køkken Danmark, Nordjylland

Ingredienser
  

  • 15 stk Æg
  • 2 1/2 dl Piskefløde; Eksempelvis Cremefine 15% fra Lidl
  • 2 tsk Bagepulver; MED top
  • 2 tsk Salt
  • 1/2 tsk Peber; Friskkværnet

Sådan gør du
 

  • Pisk æg og fløde rigtigt grundigt.
  • Tilsæt de resterende ingredienser og pisk grundigt.
  • Smør en bradepande 20x30 cm med fedtstof.
  • Hæld æggeblandingen over i bradepanden og bag æggekagen på nederste/næstnederste ribbe ved 200 grader varmluft i ca. 35 minutter. De sidste 10 minutter kan med fordel være med skinkeskiver lagt ovenpå. Serveres eventuelt med Purløg og/eller forstegte baconstykker.

Skriv en kommentar ...