Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Pankorasp

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Brød, Tøsen

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Skær skorpen af brødet på alle sider, så vi kun har det lækre og helt hvide indre tilbage.
  • Skær brødet i skiver/stænger og fræs det gennem det grove jern på en foodprocessor. Man kan ogs rive brødet i stykker, men det tager sin tid!
  • Forvarm ovnen til 150 grader varmluft.
  • Læg brødflisene på et stykke bagepapir og bag dem i ca. 10 minutter. Husk at ryste brødstykkerne rundt ca. 3 gange under bagningen.
  • Efter bagning afkøles raspen HELT og kan derefter bruges inden dybstegning eller gemmes i en lufttæt pose i fryseren i op til flere måneder. LÆNGE LEVE TØSEN!

Skriv en kommentar ...

%d bloggers like this: