Ingredienser
Fremgangsmåde

Crepes - Lasagne, Nutella, madpandekager ...
Ingredienser
- 12 stk Æg
- 14 spsk Hvedemel
- 3 nip Salt; Det, du kan have mellem 3 fingre
- 4 -5 dl Vand
- Eventuelt lidt ekstra mel
Sådan gør du
- Pisk æggene med et piskeris i et par minutter (ikke en håndmikser!).
- Tilsæt salt og pisk en smule - tilsæt vand og pisk igen et par minutter.
- Tilsæt melet lidt af gangen og sørg for, at konsistensen ikke er for flydende ej heller for bastant - lige tilpads! Har dejen været for flydende, dannes hurtigt luftbobler, der laver huller i dine crepes under stegningen, har den været for bastant, bliver de tørre og tunge!
- Hæld olie på panden og sving den rundt, så bunden dækkes. Hæld overskydende olie fra på en tallerken og tør efter med køkkenrulle. Ved hver stegning tørres over med det oliefyldte papir.
- Hæld ikke dejen direkte på midten af panden, men start i siden, så din crepe ikke bliver for tyk. Der vil være nok til ca. 15-18 crepes.