Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Fondant

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 50 minutter
Ret Kager
Køkken Amerika, Danmark

Ingredienser
  

  • 23 stk Marshmallows (á 6,2 - 6,5 g) ~ 150 g
  • 1 1/2 spsk Citronsaft
  • 2 spsk Rapsolie
  • 400 g Flormelis
  • Eventuelle pastafarver

Sådan gør du
 

  • Gør et vandbad klar og tilsæt olie, citron og Marshmallows.
  • Lad Marshmallowsene smelte helt til en ensartet masse.
  • Tilsæt flormelis lidt ad gangen mens du pisker med dejkrogene på en håndmixer.
  • Når dejen er nogenlunde samlet, hælder du den ud på bordet, og ælter indtil den er sammenhængende og ensartet. Den må godt være lidt klistret. Her skal måske reguleres med en smule vand på fingrene! - måske ikke!?
  • Læg den i en lufttæt pose i køleskabet og lad den samle sig en halv times tid.
  • Rul den derefter ud på et bord drysset med lidt Maizena - dette selvfølgelig, hvis den skal bruges som overtræk. Indfarv dejen, hvis den skal bruges til andet pynt. Betræk eventuelt denne chokoladekage!

Skriv en kommentar ...