Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Blåbærmuffins

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Kager, Morgenkager
Køkken Danmark, Dansk
Antal 24 stk

Equipment

  • 24 Cupcakeforme Kan købes i Lidl 😉

Ingredienser
  

  • 200 g Lurpak/Milbona smør
  • 300 g Sukker
  • 5 tsk Vanillesukker
  • 4 stk Æg
  • 2 dl Mælk
  • 5 tsk Bagepulver
  • 400 g Hvedemel
  • 250 g Blåbær
  • 1 nip Salt

Sådan gør du
 

  • Bland stuetempereret smør, sukker og vaniljesukker i en røreskål og pisk det lyst.
  • Pisk æggene i eet af gangen.
  • Tilsæt mælken lidt efter lidt og vend det i mens du tilsætter de tørre ingredienser (disse hældes i en skål og blandes inden tilsætning).
  • Når dejen er jævn tilsættes blåbærrene og vendes blot lige i.
  • Læg 24 muffinforme i en fast muffinform og fordel alt dejen deri.
  • Disse bør kun fyldes 2/3 op, så vi undgår en eksplosion.
  • Kagerne bages i en forvarmet ovn ved 180℃ varmluft i 25-26 minutter. Hvis kagerne fordeles i to forme, byttes pladerne rundt undervejs, så de bages jævnt.
  • Kom en dut glasur på toppen og spis!
Keyword Cupcakes