Spring til indhold

Pulled Pork

Ret Amerikansk, Sous Vide
Køkken Amerika

Ingredienser
  

  • 1,2 kg Nakkekam; Eller anden svineudskæring

Dry Rub

  • 2 spsk Brun Farin
  • 1 spsk Paprika
  • 1 spsk Groft salt
  • 1 tsk Peber
  • 1/2 tsk Chilipulver; Stærk
  • 1 tsk Løgpulver
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Spidskommen

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienserne til Dry Rub og gnub stegen med 2/3 af blandingen.
  • Læg stegen i en vacuumpose og derpå i Sous Viden i 18 timer ved 73 grader.
  • Gem skyen fra posen, som hældes over kødet inden servering.
  • Tag stegen ud af posen og gnub den med den resterende 3.del af rubben. Læg den i et ildfast fad og steg den sort i ca. 30 minutter ved 200-220 grader varmluft. Træk stegen fra hinanden med to gafler og hæld en "passende" mængde sky over kødet. Lige netop, så det hverken er for tørt eller sopper i "nade"!
  • Server med hjemmelavede burgerboller, Coleslaw og Barbecuesauce.

Skriv en kommentar ...