Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hamburgerryg - Sous Vide

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 4 timer
Samlet tid 4 timer 20 minutter
Ret Sous Vide
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 1 stk Hamburgerryg

Glasering

  • 4 tsk Sennep
  • 4 spsk Brun farin
  • 2 spsk Majsstivelse; eg. Maizena
  • 4 spsk Rasp
  • 1/2 tsk Groft salt
  • Eventuelt Æblecidereddike som sprayes på under afbagningen

Sådan gør du
 

  • Læg hamburgerryggen med net i en gryde med vand. Lad vandet koge op.
  • Tag hamburgerryggen op og befri den for nettet.
  • Læg den i en vakuumpose og lad den sous vide i 3-4 timer ved 62 grader (svagt rosa til gennemstegt).
  • Bland sennep og farin og smør det på kødet - drys og tryk rasp på.
  • Afbag hamburgerryggen i ca. 15 minutter ved 200 grader varmluft. Spis eventuelt hamburgerryggen med Flødekartofler til
Keyword Kartofler