Spring til indhold

Kyllinge/Tomatsauce til pasta

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Italiensk
Køkken Italien

Ingredienser
  

  • 1 kg Kyllingebryst
  • 2 ds Hakkede tomater
  • 2 stk Løg; Hakket groft
  • 2 dl Fløde
  • 3 dl Hønsefond; Den fra Knorrs i bægre
  • Salt og peber for smag
  • 4 fed Hvidløg
  • Frisk Basilikum
  • 200 g Champignon
  • 100 g Mozarella; Revet
  • Parmesanost; Revet

Sådan gør du
 

  • Skær kyllingekødet i mundrette bidder og hak løg og 2 fed hvidløg.
  • Steg løg og de 2 fed hvidløg gennemsigtige på panden.
  • Tilsæt de hakkede tomater og 5-6 blade Basilikum og lad det simre nogle minutter.
  • Hæld saucen i en skål og blend den godt igennem.
  • Varm igen panden op med lidt olie, tilsæt 2 fed pressede hvidløg og brun kødet af.
  • Tilsæt champignon og lad dem falde en smule sammen.
  • Tilsæt tomatsauce og fond og lad det simre 8-10 minutter.
  • Tilsæt ost og lad det smelt og derpå fløden. Serveres til frisklavet pasta.

Skriv en kommentar ...