Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Bechamelsauce

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Sauce - Sovs
Køkken Frankrig, Italien

Ingredienser
  

  • Smør til stegning
  • 3 spsk Hvedemel
  • 4 -6 dl Mælk; Konsistensen skal være ret tyk
  • 1/2 tsk Muskatnød
  • Salt og Hvid Peber for smag
  • 100 g Mozarellaost

Sådan gør du
 

  • Smelt smørret og tilsæt hvedemel. Lad det bage igennem ca. 30 sekunder.
  • Tilsæt mælk lidt af gangen, så sovsen ikke klumper.
  • Lad sovsen simre nogle minutter og smag den til med salt, peber og muskatnød.
  • Tilsæt Mozarellaosten og lad den koge igennem ca. 5-10 minutter, så osten opløses.
  • Bruges derefter til komponering af lasagne :O)

Skriv en kommentar ...