Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Koteletter i fad (AFPRØVES)

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 50 minutter
Ret Hovedretter, Simremad
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 6 -8 Svinekoteletter
  • 1 stk Løg; 1 stort eller 2 små
  • 2 fed Hvidløg
  • 2 ds Hakkede tomater
  • 400 g Champignoner; Skåret i kvarte
  • 1 pk Bacon
  • 1 1/2 spsk Hvedemel
  • 2 dl Fløde
  • 2 dl Vand
  • 1 kop Knorrs Hønsebouillon
  • 1/2 spsk Paprika
  • 1 spsk Sukker
  • Salt og peber for smag
  • 1/4 tsk Cayennepeber

Sådan gør du
 

  • Steg koteletterne af på en pande, så de lige får stegeskorpe på begge sider - oversteg ikke!
  • Hak løg og hvidløg fint og steg det af på panden i lidt olie og smør sammen fintskåret bacon.
  • Tilsæt paprika og cayennepeber og derpå champignoner. Lad disse falde sammen.
  • Tilsæt hakkede tomater, bouillon og vand samt fløde og lad det simre i ca. 10 minutter.
  • Hæld saucen over koteletterne og bag retten i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter. Server eventuelt med ris til.