Spring til indhold

Kokosmakroner

Ret Kager, Småkager, Snack
Køkken Danmark, Nordjylland

Ingredienser
  

  • 300 g Kokosmel
  • 250 g Sukker
  • 5 stk Æggehvider
  • 2 spsk Vanillesukker
  • 300 g Mørk chokolade; Tempereret
  • 1 knsp Salt

Sådan gør du
 

  • Pisk æggehvider, sukker, vanillesukker og salt - i ca. 1-2 minutter.
  • Vend kokosmelet i og sørg for, at det er blandet godt.
  • Med en sprøjtepose sprøjtes toppe ud på to bageplader - det passer med 3x5 på hver plade.
  • Bag makronerne i 12-14 minutter ved 175 grader varmluft. Hiv bagepapiret af pladerne og lad dem stå derpå i 5-10 minutter før de overføres til en bagerist. Lad dem afkøle helt.
  • Temperer chokoladen efter denne metode og dyp makronernes bunde deri. Lad chokoladen størkne og spis dem alle 😉

Skriv en kommentar ...