Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Pebersauce

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 50 minutter
Samlet tid 1 time 5 minutter
Ret Sauce - Sovs

Ingredienser
  

  • 1 spsk Madagaskar peberkorn (fra dåse)
  • 1 bdt Forårsløg; I tynde skiver
  • 1 fed Hvidløg; Finthakket
  • 1 spsk Peberfrugt; Rød, i små tern
  • 1/2 dl Whisky
  • 5 dl Kalvefond; Lavet på Knorrs eller hjemmelavet
  • 1 dl Piskefløde
  • Olie og smør til sautering

Sådan gør du
 

  • Kom lidt olie/smør i en gryde, og sauter forårsløg, hvidløg, peberkorn og peberfrugt i et par minutter ved jævn varme.
  • Hæld whisky ved, og lad det koge ind. Tilsæt halvdelen af oksefonden, og lad den reducere ind til det halve.
  • Hæld resten af af fonden i, og lad den igen koge ind.
  • Tilsæt fløde, og lad den koge ved jævn varme til du har den rette konsistens. Dette tager ca. 45 min!
  • Smag til med salt og peber. Spises selvfølgelig med kartofler og regulært kød! ;O)
Keyword Kartofler

Skriv en kommentar ...