Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Croque Madame (måske lidt tweaket)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Forretter, Hovedretter, Morgenmad, Snack
Køkken Danmark, Frankrig, Italien

Ingredienser
  

  • 2 stk Brød; Godt og hvide
  • 1 tsk Sennep; Til påsmøring
  • 4 tsk Mayonnaise
  • 2 skiver Skinke; Evt. Dulano Kogt Skinke fra Lidl
  • 2 stk Tomater; Sliced i skiver
  • 1 dl Mozarellaost
  • 2 stk Æg; Spejlet efter lyst
  • Oregano, salt og peber for smag

Sådan gør du
 

  • Rist brødene på en pande på den ene side og smør en blanding af sennep og mayonnaise på de ikke-ristede sider.
  • Læg derpå en skive skinke, efterfulgt af tomatskiver, mozarellaost, oregano, salt og peber.
  • Mens du komponerer toastene, spejler du æggene på begge sider - og husk at krydre dem med salt og peber. Tag dem fra og top toastene af med dem.
  • Toastene lægges på panden ved middel varme indtil osten er næsten smeltet.

TIP: Smid eventuelt 2-4 spsk vand på panden og læg et låg over, tæl til 30 og voila, så er osten allerede godt smeltet! 🙂