Spring til indhold

Kyllingestang med porre

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 50 minutter
Ret Hovedretter
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 1 pk Pikantost
  • 3 stk Kyllingebryster; Forstegt
  • 1 stk Peberfrugt; Rød
  • 1/2 stk Porre
  • 1 fed Hvidløg; Presset
  • 1 tsk Løgpulver
  • 1 tsk Rosmarin
  • 1 tsk Salt
  • Peber
  • Citronsaft
  • 1 stk Æggeblomme til pensling
  • Butterdej

Sådan gør du
 

  • Steg kyllingefileterne.
  • Skyl og skær porren i tynde skiver og peberfrugten i små tern.
  • Skær kyllingefileterne i tynde strimler og bland dem med porre, peberfrugt, salt, peber, løgpulver, rosmarin, knust hvidløg og flødeost.
  • Rul butterdejen ud så tyndt som muligt uden at den sprækker. Læg fyldet samlet på midten af butterdejen og fold siderne ind over. Derpå enderne, hvorefter stangen vendes med sømmen nedad.
  • Pensl stangen med æggeblomme og bag den ved 180 grader på 2. nederste ribbe i ca. 20 minutter. Lad den hvile og skær den derpå i brede skiver. Server eventuelt med ris eller blot salat til.

1 tanke om “Kyllingestang med porre”

Skriv en kommentar ...