Spring til indhold

Cookies - Chokolade og Kanel

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time 15 minutter
Samlet tid 1 time 30 minutter
Ret Desserter, Småkager, Snack
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 475 g Hvedemel
  • 250 g Sukker
  • 275 g Brun Farin
  • 275 g Lurpak; Stuetempereret
  • 2 stk Æg
  • 1 tsk Natron
  • 2 tsk Bagepulver
  • 1 spsk Vanillesukker
  • 1 tsk Salt
  • 2 tsk Kanel
  • 150 g Chokolade; Hakket

Sådan gør du
 

  • Pisk smør, sukker og farin godt på maskine - til det er lyst og let.
  • Tilsæt æggene og pisk det godt sammen.
  • Skift til spaden og rør de tørre ingredienser i (de skal blot blandes let i en skål inden tilsætning).
  • Hæld dejen i en frysepose og læg den til hvile i fryseren en times tid. Tag dejen op og afvej klumper af 35g, der trilles til kugler og placeres på bageplader. Jeg havde 14 på hver plade - liiidt for tæt 😉
  • Opvarm ovnen til 165 grader varmluftovn og bag dem i ca. 13-15 minutter. Kortere tid gør dem chewy, lidt længere, gør dem sprøde og knasende 🙂 Jeg bagte to bradepander ad gangen og byttede om på dem halvvejs. I øvrigt isatte jeg dem på nederste og anden nederste ribbe til at starte med og ved ombytning, flyttede jeg dem hver især en tak op (og byttede selvfølgelig).

Skriv en kommentar ...