Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Pariserbøf - som Fru Munk fra Hadsund Skole underviste os i at lave dem

Forb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Brød, Hovedretter
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 500 g Hakket oksekød
  • 10 skiver Formfranskbrød; Kridhvidt
  • 1 stk Løg
  • 10 g Salt
  • 1 tsk Peber; Friskkværnet
  • 1 1/2 dl Vand
  • 1 stk Æg
  • 2 spsk Majsstivelse
  • 4 spsk Rødbeder; Hakket i små tern
  • 4 spsk Persille; Hakket

Sådan gør du
 

  • Rør farsen grundigt med salt. Dette gør, at farsen bedre optager væden senere.
  • Bland alle ingredienser i pånær vand og rødbeder.
  • Rør grundigt mens du tilsætter vand lidt af gangen.
  • Tag skålen af røremaskinen og vend rødbeder i til sidst.
  • Smør ca. 10 skiver Formfranskbrød med fyldet. Brug eventuelt en dejskraber og sørg for at trykke fyldet godt til og helt ud til kanten.
  • Drys med salt og peber og steg først med kødsiden nedad (10/12) og vend derpå brødene og steg 1-2 minutter på brødsiden.
  • Serveres med spejlæg, rå løg, kapers og peberrod 🙂
Keyword FruMunk