Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Ingredienser

Fremgangsmåde

Gastrik

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Sauce - Sovs
Køkken Frankrig

Ingredienser
  

  • 120 g Sukker
  • 250 ml Æblecidereddike - eller en blanding af Æblecidereddike og Balsamico Vineddike

Sådan gør du
 

  • Hæld sukker i en lille gryde og kog det op ved 10/14 varme, så sukkeret bliver til mørkebrunt karamel. Pas på, det ikke brænder på.
  • Tilsæt eddiken af een omgang og sving gryden rundt. Lad blandingen koge i 10 minutter og hæld den på flaske.
  • Gastrik bruges som sovsekrudt, der runder denne af og giver en himmelsk bund. Gastrikken kan holde i en måneds tid i køleskabet eller endda på køkkenbordet.