Spring til indhold

Kalkungryde

Ret Karolines Køkken
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 1 stk Kalkunbryst; ca. 800 g
  • 250 g Champignoner
  • 50 g Lurpak
  • 1/2 l Mornaysauce
  • 500 g Haricot verts
  • 1/2 tsk Salt; Groft
  • Peber for smag

Sådan gør du
 

  • Skær kødet i strimler.
  • Smelt halvdelen af smørret ved kraftig varme uden at det bruner og svits kødet deri.
  • Tag kødet op og tilsæt smør og svits champignonerne.
  • Tag dem op og hæld Mornaysauce i gryden.
  • Tilsæt haricot verts og lad dem kog ca. 3-5 minutter i saucen.
  • Tilsæt de resterende ingredienser lad retten koge sammen. Smag til med salt og peber (og eventuelt lidt sukker). Server kartofler eller ris til.
Keyword Karolines Køkken, Tema

Skriv en kommentar ...