Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Kalkungryde

Ret Karolines Køkken
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 1 stk Kalkunbryst; ca. 800 g
  • 250 g Champignoner
  • 50 g Lurpak
  • 1/2 l Mornaysauce
  • 500 g Haricot verts
  • 1/2 tsk Salt; Groft
  • Peber for smag

Sådan gør du
 

  • Skær kødet i strimler.
  • Smelt halvdelen af smørret ved kraftig varme uden at det bruner og svits kødet deri.
  • Tag kødet op og tilsæt smør og svits champignonerne.
  • Tag dem op og hæld Mornaysauce i gryden.
  • Tilsæt haricot verts og lad dem kog ca. 3-5 minutter i saucen.
  • Tilsæt de resterende ingredienser lad retten koge sammen. Smag til med salt og peber (og eventuelt lidt sukker). Server kartofler eller ris til.
Keyword Karolines Køkken, Tema