Hvideboller.dk

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur!

New Orleans Gulerodskage

Ret Kager
Køkken Amerika

Ingredients
  

  • 700 g Sukker
  • 1 spsk Vanillesukker
  • 600 ml Rapsolie
  • 8 stk Æg
  • 600 g Hvedemel
  • 2 spsk Kanel
  • 2 tsk Salt; Fint
  • 4 tsk Natron
  • 700 g Gulerødder; Revne
  • 120 g Valnødder; Groft hakkede

Frosting

  • 250 g Flødeost; Smørbar
  • 100 g Lurpak
  • 400 g Flormelis
  • 2 spsk Vanillesukker

Instructions
 

  • Pisk sukker, vanillesukker og olie godt sammen og tilsæt æggene eet af gangen - pisk grundigt mellem hvert æg.
  • Sigt natron, mel, kanel og salt i lidt af gangen og vend det forsigtigt.
  • Vend gulerødder og valnødder i blandingen og hæld forsigtigt dejen i en bradepande 20x30 cm.
  • Bag kagne ved 175 grader i 60 minutter.

Frosting

  • Bland alle ingredienser grundigt og smør kagen.
Keyword New Orleans