Hvideboller.dk

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur!

Ingredienser

Fremgangsmåde

Biscotti

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Småkager

Ingredients
  

  • 390 g Hvedemel
  • 220 g Sukker
  • 1/4 tsk Salt
  • 2 1/2 spsk Vanillesukker
  • 1 tsk Bagepulver; med top
  • 1 tsk Mandelekstrakt
  • 5 stk Æg (4 hele æg og 1 blomme)
  • 1 stk Æggehviden blandet med lidt vand
  • 260 g Mandler; Ristede hele

Instructions
 

  • Bland sukker og æg. Tilsæt vanillesukker samt essens og bland det grundigt.
  • Bland de resterende tørre ingredienser.
  • Tilsæt æggeblandingen og ælt dejen godt igennem.
  • Tilsæt til slut mandlerne og hæld dejen ud på bordet.
  • Form to brød og læg dem på en bradepande.
  • Pensl med æggehvideblandingen.
  • Bag brødene midt i ovnen i 20 minutter ved 170 grader.
  • Tag dem ud og lad dem køle af på en rist i 10 minutter.
  • Skær brødene forsigtigt i skiver (1 1/2 cm tykke),
  • Læg dem atter på en bradepande og bag dem af ved samme temperatur i 15 minutter.
  • Drys lidt sukker/flormelis over biscottierne og spis dem alle ;O)